Trudna Dalila Dragojević? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu!

Trudna Dalila Dragojević? Ne može da sakrije sreću, baloni roze boje, čestitke se samo nižu!

Dalila Dragojević, nekoć zvijezda realityja, nije mogla obuzdati osjećaje jer se zbog ljubavne veze koju njeguje već neko vrijeme preselila u Sjedinjene Američke Države. Kako bi svoj 31. rođendan obilježila na nezaboravan način, Dalila je odlučila proslaviti u Americi sa svojim dečkom. Kao priznanje za ovu značajnu prekretnicu, odlučila je posjetiti ikonične znamenitosti diljem Sjedinjenih Država, što je dovelo do putovanja ispunjenog uzbuđenjem i svježim avanturama.

Korisnici društvenih mreža brzo su zaključili da je Dalila u drugačijoj situaciji, na što su utjecali komentari njezinih prijatelja i darovi koje je dobila. Osim što je podijelila fotografije s intimnog slavlja, Dalila je na svom Instagram profilu objavila i srdačnu poruku s rođendanskim poklonom koji je dobila. Među živopisnim ružičastim i crvenim balonima jasno se vidjela Dragojevićeva radost. Unatoč tome, tekst od prijateljice u kojem se Delilah naziva “debelom” – izraz koji se obično koristi u šali prema budućim majkama – samo je pojačao njezin osjećaj nesigurnosti.

Poruka mog prijatelja glasi: “Dragi punašni prijatelju, nadam se da ćeš uživati ​​u fantastičnom rođendanu i želim ti sve najbolje u onome što je pred tobom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *