Severina se oprašta u suzama: ‘Dragi moj, zjenico oka moga, slomio me tvoj prerani odlazak’

Severina se oprašta u suzama: ‘Dragi moj, zjenico oka moga, slomio me tvoj prerani odlazak’

Pjevačica Severina se iskrenom objavom na Instagramu oprostila od glazbenog menadžera Svena Dukića koji je godinama surađivao s kultnim Oliverom Dragojevićem.

“Dragi moj prijatelju, vijest o tvojoj iznenadnoj smrti donosi nam duboku tugu. Tvoj izniman smisao za humor i istančan ukus za glazbu bili su zaista izvanredni. Dok sam slušao tvoje ‘baze’, doživio sam ogromnu zahvalnost i poštovanje, pronalazeći radost i smijeh kad god bio si u blizini. Tješi me što si sada s Oliverom; izražavam iskrenu sućut obitelji, jer ovo predstavlja značajan gubitak”, primijetila je pjevačica. I doista, Sven je odigrao ključnu ulogu kao producent Oliverova albuma ‘Trag u vehniš’ te je bio ključan u organizaciji brojnih koncerata diljem Istre, ali i nekoliko njegovih turneja.

Uz obveze glazbenog menadžera, radio je i kao radijski voditelj te organizirao kulturna događanja. Osamdesetih godina prošlog stoljeća bio je začetnik i pokretač emisije ‘AT Club’ koja se emitirala na Radio Puli.Kao što je poznato, mišljenja o Severini znatno su polarizirana, a oko nje se nagađa godinama. Što mislite o njoj osim ove vijesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *