Konačno krenuo dalje a sad je pokazao rasnu plavušu, ovo muškarčina sad plodi: Prvo pojavljivanje Karleušinog muža s novom ženom

Konačno krenuo dalje a sad je pokazao rasnu plavušu, ovo muškarčina sad plodi: Prvo pojavljivanje Karleušinog muža s novom ženom

Već duže vrijeme Karleušin bivši partner uživa u novoj romansi. Bojan Karić vezu s pop zvijezdom Karleušom započeo je 2004. godine, a na vječnu su se ljubav zavjetovali u rujnu; međutim, njihov brak se raspao samo nekoliko mjeseci nakon toga. Nakon rastave, iskusni poduzetnik s Mašom je pronašao pravu ljubav.

Karleušin bivši suprug godinama je ćutao o njihovom braku, a kasnije i razvodu, te se odlučio za život u privatnosti i miru. U jula 2007. oženio se Mašom Nikolić, kćeri poznatog redatelja Bože Nikolića i rođenom sestrom pjevačice Jovane Nikolić. Njihovo veselje pojačano je dolaskom blizanaca Teodora i Tare.

Samo da znate, Bojan se radije kloni previše pažnje, pa je fotografija njega i njegove supruge Maše od prije dvije godine za mene ugodno iznenađenje. Par je slavio 25. srpnja. U 2022. godini obilježit će petnaestu godišnjicu braka, a u čast te važne prekretnice Karić je podijelio njihovu intimnu zajedničku fotografiju koju je popratio iskrenim riječima.
Sretna godišnjica, draga moja! Čini se kao da je zadnjih petnaest godina proletjelo u tren oka, gotovo kao da je bila samo jedna godina. Željno iščekujem sljedećih tisuću godina koje ćemo dijeliti zajedno – napisao je Bojan Karić.

Čini se da Karleušin bivši partner, sada u braku s Mašom, odiše srećom. Ipak, ovogodišnja premijera filma “Sunday in Honor of Jay Ramandanovski” nije prošla bez posjeta ovog naizgled savršenog para. Već po dolasku plijenila je svu pažnju i napravila pravu pomutnju na crvenom tepihu. Njihova zadivljujuća prisutnost hipnotizirala je sve prisutne.Danas se slavi nova obljetnica: 25. jula , obilježavanje značajnih 17 godina. “Ja biram tebe, u dobru i u zlu”, rekao je tada Karić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *