Razvode se Aleksandra i Filip: Ona je potvrdila da je kad tad moralo doći do kraja - nije ovo odjednom, dugo mi ne živimo..

Razvode se Aleksandra i Filip: Ona je potvrdila da je kad tad moralo doći do kraja – nije ovo odjednom, dugo mi ne živimo..

Astrologinja Ružica Kralj ranije je u razgovoru za “Radio svetski” otkrila detalje oko skorog razvoda poznatog para. Ipak, njihov razlaz nije neizbježan jer se Aleksandra i Filip prvo očekuju s još jednim djetetom. Aleksandra je prije nekoliko mjeseci primijetila da Aki ima veću naklonost prema bratu nego prema sestri (smijeh). Budući da za njega nema planova, dolazak sljedećeg djeteta dogodit će se kada ono bude spremno. Iako bih osobno volio poželjeti dobrodošlicu kćeri u ovoj fazi, svakako ne namjeravam ovo predugo odgađati. Želja mi je imati barem dvoje djece.

Ružica Kralj otkrila je vezu između Aleksandre i Filipa tijekom proslave rođenja drugog djeteta.Čvrsto vjerujem da će se veza između Djevice i Lava na kraju završiti, što će rezultirati razvodom Alexandera od Philipa. Iako je njihova zajednica utemeljena na ljubavi, ta ljubav ima rok trajanja, a velika je vjerojatnost da će Aleksandra pronaći još jednog muškarca koji će postati dio njezina života.

Sudbina joj je, kaže Ružica, da ne rodi više od troje djece, a sljedeće godine očekuje dolazak djevojčice. Uvjerena je da će muškarac kojeg spominje njen horoskop postići uspjeh i prosperitet, iako izvan sfere javnog života. Dok se mnogi i dalje nadaju da će se njezina predviđanja u vezi s njezinom djecom ostvariti, postoji zajednička želja da budućnost veze Alexandre i Philipa neće biti u skladu s njezinim predviđanjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *