Ovo je ćerka Dina Merlina koju nikad nismo videli u javnosti: Doživela nemaštinu, diplomirala na Oksfordu i očeva je kopija (Foto)

Ovo je ćerka Dina Merlina koju nikad nismo videli u javnosti: Doživela nemaštinu, diplomirala na Oksfordu i očeva je kopija (Foto)

Dino Merlin, renomirani kantautor iz Sarajeva, više od tri decenije uspešno gradi svoju karijeru na pop muzičkoj sceni, a on je jedan od najomiljenijih i najtraženijih umetnika u regionu i nedavno je još jednom potvrdio svoju popularnost i status megazvezde kada su se karte za njegov dugo očekivani koncert u zagrebačkoj Areni rasprodale za samo 24 sata.

Zbog velike potražnje, zakazan je dodatni koncert na istom mestu, unatoč svojoj slavi i priznanju, Dino Merlin vešto čuva svoj privatni život od očiju javnosti i smatra da prekomerna pažnja na njegove privatne stvari nije opravdana.

Već više od trideset godina sretan je u braku sa suprugom Amelom, koja se retko pojavljuje u medijima, a Amela poštuje njihovu privatnost i ne oseća se prijatno pričajući o svojoj deci, dok Dino Merlin i Amela imaju sina Hamzu i kćerku Naidu.

Naida Dervišhalidović, njihova kćerka, izgradila je zapaženu međunarodnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija, a sticanje postdiplomskog obrazovanja na prestižnom Univerzitetu Oxford dodatno je oblikovalo njen uspeh, a njihov sin Hamza školovao se u Berlinu, a zatim studirao menadžment i političke nauke u Istanbulu.

Dino Merlin je izuzetno ponosan na svoju decu i njihova postignuća, iako su odrasli u skromnim uslovima, Naida i Hamza su zadržali skromnost i cene vrednosti koje su im roditelji preneli, Dino je jednom podelio s medijima da je Naida, dok je on bio zauzet karijerom, uvek zahvalno odgovarala na njegove ponude da joj nabavi materijalne stvari iz raznih delova sveta rečima: “Tata, hvala ti, već imam sve što mi treba. Molim te, samo se vrati uskoro.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *