Moja žena Marina uvek je bila zapuštena pa sam našao Ijubavnicu: Kad sam vidio suprugu u kreve'tu gorko sam se pokajao

Moja žena Marina uvek je bila zapuštena pa sam našao Ijubavnicu: Kad sam vidio suprugu u kreve’tu gorko sam se pokajao

Priča o muškarcu koji pronalazi novu ljubav zbog zanemarivanja od strane svoje žene može mnogima pružiti značajne lekcije, a ova priča o nevjernom partneru, koji traži utjehu u drugoj osobi, naglašava duboku žalost zbog zanemarene žene i prenosi važnu poruku muškarcima o značaju pažnje prema onima koji su im važni.

Razočaranje svakodnevnim rutinama bračnog života i neumoran ciklus podizanja djece, stalni suk0bi i monotona svakodnevica iscrpljivali su me i ispunjavali ogorčenjem, odlučio sam se distancirati od trenutnih okolnosti i krenuti u novu avanturu.

Tokom tog putovanja, sreo sam potencijalni romantični interes—neku novu prisutnost unutar naše organizacije, a ta osoba zračila je mladalačkom energijom, radošću, šarmom i primjetnim opuštanjem, što je bilo pravo osvježenje i Provedeno vrijeme sa suprugom počelo je utjecati na moj izgled, a uživali smo u izlascima, bilo u kafiću ili na ugodnom izletu, dijeleći smijeh i šale.

Nakon dužeg perioda “udvaranja”, mlada žena mi je omogućila intimn0st, a dogovorili smo se da ću je posjetiti sljedeće subote, što nikada prije nije učinila, a uzbuđena, vratio sam se kući brže nego inače i Misli su mi bile ispunjene i usmjerene na nešto potpuno drugačije, a kod kuće, iscrpljena supruga pronalazi utjehu dok djeca mirno spavaju u svojim krevetima.

Supruga ima urođenu sposobnost da otkrije sve; njezina sposobnost čitanja emocija na mom licu bila je nevjerojatna, te uskoro je, poput mačke koja uživa u komadu slanine, oštroumno primijetila moju radost

Nakon tuširanja, ušao sam u spavaću sobu i zatekao neočekivan prizor, a tamo je ležala Marina, potpuno odjevena i nepomična, s razbarušenom kosom i razmazanom šminkom i pokraj kreveta bila je naša vjenčana fotografija.

Razmišljajući o usporedbi između Marine i mlađe kolegice, shvatio sam da je Marina prije pokazivala iste kvalitete koje sada smatram neobičnima zbog obaveza braka i majčinstva. Mnoge žene, čak 80%, često čine slične pogreške u svojim odnosima s muškarcima, što dovodi do neuspjelih romantičnih veza.

Nakon što sam podijelio svoju situaciju s kolegama u uredu, nježno sam probudio Marinu i pripremio izvrstan doručak uz šalicu svježe skuhane kave, a zbunjeno me pogledala, a lice joj je bilo prepuno pitanja i iskreno sam joj objasnio situaciju, a ona je pažljivo slušala.

Zajedno smo odlučili posvetiti više vremena jedno drugom, a prekinuo sam vezu s romantičnim partnerom, što je bilo zahtjevno i uključivalo promjenu broja telefona nekoliko puta i na kraju, Marina je odlučila prekinuti našu vezu, a vratila se staroj radosti i zadovoljstvu, a domaća atmosfera se potpuno promijenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *