Jedva sam stajala od bolova: Suzana Mančić prvi put o operaciji (Foto)

Jedva sam stajala od bolova: Suzana Mančić prvi put o operaciji (Foto)

Suzana Mačić prvi put govori o svojoj operaciji i estetskim prilagodbama koje je doživjela.Nemam ništa protiv estetskih poboljšanja; po mom mišljenju, žena bi trebala održavati svoj izgled kako stari. Doživio sam potpunu transformaciju!”Otvoreno pričam o tome jer to ne bi trebalo biti tabu tema. Cilj mi je osvijestiti i motivirati žene koje nisu zadovoljne sobom da se za potpuno zadovoljstvo obrate vrhunskim profesionalcima”, ispričala je Mančićeva svoje iskustvo s kapkom. postupak.

– Sve je prošlo glatko; kapke mi je operirao jedan Rus, i mogu iskreno reći da je iskustvo bilo jako ugodno. Otvoreno sam rekla da sam ja bila pionir silikonskih implantata prije četrdeset godina, dok se uvijek ponosna “loto djevojka” cerekala.Otkako je debitirala na televiziji, zanosna voditeljica smatrana je seks simbolom, a njezina atraktivna figura i raskošne obline koje je pojačao njemački kirurg igraju značajnu ulogu u toj percepciji.

Da povećam grudi, uskočila sam u žuti “jugo” i zaputila se ravno u München. Tada sam bila kod vrhunskog specijaliste, a na silikone sam potrošila oko 4000 eura. Od tada se više nisam podvrgavala nikakvim zahvatima na grudima jer jako brinem o njima. Jedan moj prijatelj često duhovito primjećuje: “Tako je to kad Nijemac dovede stvari u red.
Suzana je bila primorana na operaciju kuka zbog kontinuiranih zdravstvenih problema i jakih bolova koji su je mučili dulje vrijeme.

– Osjećaj jake boli učinio me gotovo nemogućim da stojim, što me je potaknulo na odluku da se podvrgnem operaciji kuka. Oporavak je bio brz, a nakon operacije osjećala sam se pomlađeno. Bavim se treninzima, šetnjama i raznim vježbama, ponovno se osjećam kao djevojčica. Nerijetko mi na ulici priđu bake i djedovi raspituju se za moju operaciju, a ja im rado prenosim svoje iskustvo pozivajući ih da razmisle o istom putu. Radost mi je uvijek pomoći drugima kad god je to moguće – zaključuje Mančić za “Informer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *