Svi je zovu Srpska Monika Beluči: 0vo je supruga Draganaa Bjelogrlića - 26 godina su u braku, a pogIedajte 0vu b0mbu

Svi je zovu Srpska Monika Beluči: 0vo je supruga Draganaa Bjelogrlića – 26 godina su u braku, a pogIedajte 0vu b0mbu

Ono što je poznato oko popularnog glumca u poslednjih godina jeste da je Dragan Bjelogrlić proširio svoje umetničke horizonte i posvetio se režiji, gde je takođe postigao značajan uspeh, a njegovo najnovije ostvarenje, film “Toma”, koji je režirao, postao je pravi hit i oborio rekorde gledanosti i kritičkog prihvatanja. Film je ne samo prikazao njegovu veštinu kao reditelja, već je dodatno učvrstio njegovu reputaciju u industriji.

Što se tiče njegovog privatnog života, Dragan Bjelogrlić je, kao i mnoge poznate ličnosti, nastojao da ga sačuva od očiju javnosti i medija. Iako je poznat po svojoj profesionalnoj karijeri, o njegovom privatnom životu se zna malo.

Dragan je u braku sa Majom od 1996. godine. Maja je studirala engleski jezik na beogradskom univerzitetu i radila kao model i u reklamama pre nego što se posvetila porodici, a par je bio zajedno i pre braka, a njihova veza je brzo postala ozbiljna.

Njihova porodica se dodatno proširila sa dvoje dece: ćerkom Mijom i sinom Aleksejem. Aleksej je, poput svog oca, odlučio da se bavi glumom i završio je glumačku akademiju, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije da li će moći da nadmaši uspehe svog oca u toj oblasti.

Maja Bjelogrlić je poznata po tome što rijetko izlazi u javnost, ali kada se pojavi na premijerama ili društvenim događajima, uvek izaziva divljenje svojom lepotom i izgledom, a mediji su je često upoređivali sa srpskom Monikom Beluči, što je dodatno naglasilo njen status u javnom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *