Ovo je najsavršenija kombinacija boja za žene 50+ u kojoj vam neće niko stati na crtu: Naglašava struk i izdužuje figuru

Ovo je najsavršenija kombinacija boja za žene 50+ u kojoj vam neće niko stati na crtu: Naglašava struk i izdužuje figuru

Džejmi Li Kertis, jedna od najistaknutijih i najcenjenijih glumica svoje generacije, ne oduševljava samo svojim vrhunskim glumačkim ostvarenjima, već i izvanrednim modnim izborima, a na nedavnom događaju, Kertis je zablistala svojim sofisticiranim, a opet jednostavnim izgledom, pružajući inspiraciju ženama širom sveta, naročito onima koje su starije od 50 godina.

Džejmi je nosila elegantno belo odelo koje savršeno ilustruje kako jednostavnost može biti i moderna i sofisticirana. Beli sako, besprekorno krojen i savršeno naglašavajući njen struk, bio je upoređen sa širokim pantalona koje su stvorile izdužen i elegantan izgled.

Ova monohromatska kombinacija bele boje ne samo da je moderna, već je i izuzetno laskava za zrelije žene, a bijela boja sama po sebi simbolizuje čistoću, svježinu i bezvremensku eleganciju, što je dodatno doprinosilo njenom prefinjenom izgledu.

Kako bi dodala kontrast i dubinu celokupnom izgledu, Džejmi je ispod belog sakoa nosila crni top, dok su crne salonke sa špicastim vrhom upotpunile eleganciju i ovaj odabir obuće ne samo da je vizualno produžio figuru, već je i ostavio utisak sofisticiranosti i stila.

Crni detalji su savršeno nadopunili belu boju, dodajući sloj sofisticiranosti i ozbiljnosti, čineći ceo izgled kompletan i harmoničan, a Džejmi je dodatno istakla svoju individualnost kratkom sedom frizurom, koja je postala njen zaštitni znak i dodala dašak ličnosti i karaktera njenom izgledu.

Uz to, jednostavne crne naočare zaokružile su minimalistički, ali upečatljiv izgled, stvarajući savršenu ravnotežu između sofisticiranosti i jednostavnosti, a ova kombinacija je savršen izbor za žene starije od 50 godina jer naglašava samopouzdanje i gracioznost.

Bijela boja simbolizuje eleganciju i čistoću, dok crni detalji dodaju sofisticiranost i ozbiljnost, a ovakav izgled je ne samo moderan, već i izuzetno praktičan i ono što je veoma dobro jeste da se može lako prilagoditi raznim prilikama, prelazeći iz dnevnog u večernji izgled uz minimalne promene u aksesoarima.

Džejmi Li Kertis je još jednom dokazala da moda ne poznaje godine i da je moguće izgledati i osećati se besprekorno u bilo kojem periodu života, dok je njen izgled na ovom događaju bio je pravi primer kako pravilan izbor odeće i detalja može istovremeno odražavati sofisticiranost, eleganciju i samopouzdanje, bez obzira na godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *