Pitala sam se zašto sam kažnjena, da li da živim dalje? Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa njenom koleginicom

Pitala sam se zašto sam kažnjena, da li da živim dalje? Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa njenom koleginicom

Snežana Savić je učvrstila svoju reputaciju višestruke umjetnice u području muzike i glume. Na svom slavnom putu svojedobno je bila u braku s cijenjenim redateljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem, s kojim ima kćer Anitu. Nakon raspada braka sa Snežanom, poznati filmaš sklopio je brak sa Dunjom Klemenc, slovenskom producenticom i kostimografkinjom.

Njihova zajednica urodila je radosnim dolaskom sina Zorana i kćeri Katarine. U tom određenom vremenskom okviru susreo se s ljubavlju koja će na kraju imati značajne posljedice. Kao treći izvor njegove sreće isplivala je 32 godine mlađa Dragana Turkalj. Prepoznatljiva po svojim postignućima na polju glume, možda je prepoznatljiva po svojim nastupima na nekoliko televizijskih programa.

Ne može se, a da se ne uzme u obzir činjenica da je bivši suprug Snežane Savić, uprkos godinama, sa Draganom uspio dobiti blizance – kćerku Iskru i sina Lazara. Iako se može činiti nevjerojatnim, ovaj zapanjujući događaj je doista činjeničan. Nakon toga se oprostila od karijere u izvedbenim umjetnostima. Pogledajte ih:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *