Snežana Savić promenila 1 stvar na sebi i drastično drugačije izgleda: Kažu da je još privlačnija i bar 10 godina mlađa

Snežana Savić promenila 1 stvar na sebi i drastično drugačije izgleda: Kažu da je još privlačnija i bar 10 godina mlađa

Čini se da je primarna perspektiva kroz koju je oduvijek percipirana njezina ljepota. Iako bi netko mogao pronaći utjehu u njihovoj privlačnosti, to nije glavni fokus. Uživanje u ljepoti može biti prolazno; bez dodatnih kvaliteta za izlaganje, ta privlačnost nestaje nakon nekoliko dana. U suvremenom društvu ljepota se uzdiže, a njezino tumačenje je raznoliko.
Atributi kao što su sladostrasne usne, zaobljene figure i povećane grudi visoko su cijenjeni, ali je značaj unutarnje ljepote i dalje vitalan. Kako je vrijeme prolazilo, standardi su evoluirali, a ja sam shvatio da su one djevojke koje predstavljaju te ideale istinski lijepe.

Ovo je istina koju moramo priznati, i mogu razumjeti zašto je to muškarcima privlačno; cijene ženski izgled i rado ulažu u ono što smatraju privlačnim—bilo da su to obline ili grudi.
Ova se promjena sporo razvija i ja je prihvaćam, ne želeći da me se doživljava kao nekoga tko se drži prošlosti. Iako mi je stalo, priznajem različite standarde ljepote koji su prisutni. Kako rekoše poznata Malina iz “Sretnih ljudi” i Nina Andrejević iz “Boljeg života”, ljepota je istinski u oku promatrača.

Ona se sinoć fantastično pojavila u pozorištu “Atelje 212”, ponosno pokazujući svoju plavu kosu prvi put posle više od decenije! Ova transformacija inspirirana je njezinom ulogom u tek premijerno izvedenoj predstavi “Nitko nije zaboravljen i ništa se ne pamti”, tijekom koje je navukla periku koja joj je savršeno stajala.
Društvene mreže preplavljene su komplimentima na račun njezina izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *