Bila je najružnija mlada ikada, a njena transformacija je sve ostavila bez teksta: Njena ljepota danas oduzima dah

Bila je najružnija mlada ikada, a njena transformacija je sve ostavila bez teksta: Njena ljepota danas oduzima dah

Dvanaest godina prije vjenčanje Ruskinje izazvalo je medijsku buru kada su se pojavile slike s ceremonije, što je dovelo do poplave negativnih komentara na račun njezina izgleda, a brojni su je pojedinci označili kao najneprivlačniju mladenku na svijetu. Naišla je na bujicu omalovažavajućih komentara, suočila se s kritikama zbog svojih izbora, a drugi su je poticali da uvjeri svog supruga da napusti brak.

Usred skepticizma u pogledu dugovječnosti veze između “najružnije mladenke” i uskovitlanih prognoza o razvodu, par je te tvrdnje uspješno opovrgnuo. Njihova je veza opstala i prihvatili su dodavanje djece u svoje živote. Nakon što su se nemiri smirili, preselili su se u predgrađe Moskve. Godinama kasnije, novinar u Rusiji, u potrazi za pričama, prisjetio se priče o “ružnoj mladoj ženi.


Naposljetku ju je locirao i bio potpuno zapanjen prizorom pred sobom. Transformirala se u potpuno drugu osobu, a promjena u njezinu izgledu bila je nevjerojatna. Kako javlja novinar, u razdoblju od šest godina uspješno je skinula kilograme strogim dijetama, vježbanjem i liposukcijom. Na njezinu nevjerojatnu metamorfozu uvelike je utjecalo korištenje ekstenzija, silikonskih poboljšanja i faceliftinga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *