Nekada je bila najljepša pjevačica: A sada su je snimili ispred prodavnice u š0k izdanju

Nekada je bila najljepša pjevačica: A sada su je snimili ispred prodavnice u š0k izdanju

Lana Del Rey, poznata po svojoj iznimnoj privlačnosti i brzom usponu u glazbenom svijetu, postala je globalna senzacija gotovo preko noći, a njena neodoljiva aura, uz hitove poput “Born to Di’e”, “Summertime Sadness” i “Blue Jeans”, brzo ju je stavila na vrh glazbenih ljestvica.

Od svojih početaka u ranim 2000-im godinama, Lana je prošla kroz značajnu transformaciju, a iako je nekada održavala vitku figuru, sada je gotovo neprepoznatljiva svojim obožavateljima nakon što je dobila više od 20 kilograma.

Razlozi ove drastične promjene još uvijek nisu potpuno jasni i paparazzi su je nedavno snimili s potpuno drugačijim izgledom na jednom događaju u Hollywoodu, gdje je nosila traperice, skraćeni top i košulju, a frizura joj je bila u dva repa.

Unatoč promjenama u izgledu, pjevačica i dalje zrači posebnom ljepotom koja privlači pažnju, a čini se da je odlučila prestati koristiti filere koji su ranije doprinosili njenom izgledu i od svog prvog nastupa na glazbenoj sceni, Lana je bila predmet različitih kontroverzi.

Dok su neki tvrdili da je njena slava rezultat privilegiranog odrastanja, njen očigledan talent brzo je opovrgnuo te tvrdnje, a Lana je čak sama priznala da su neki od njenih nastupa bili praćeni zbunjenostima i poteškoćama u održavanju ritma pjesama.

Godina 2020. bila je prekretnica za nju, a prvo je primijećeno da je dobila na težini, što je dovelo do nagađanja o promjenama u njenim životnim navikama, uključujući moguće napuštanje alkohola ili opijata, a kasniji rast težine izazvao je dodatne kritike i pitanja o njenom izgledu.

Iako se suočila s negativnim komentarima, Lana se uspješno nosi s njima i ostaje dosljedna svom životu, a međutim, važno je napomenuti da je ove godine prvi put izostala s nominacija za Grammy nagrade, što je iznenađujuće s obzirom na pozitivan prijem njenog osmog studijskog albuma iz 2021. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *