Vila na tri nivoa, bazen, pogled puca na Dunav: Pjevačici muž sagradio dom kao iz španske serije

Vila na tri nivoa, bazen, pogled puca na Dunav: Pjevačici muž sagradio dom kao iz španske serije

Prije tri godine, Biljana Sečivanović donijela je važnu odluku i rekla „da“ svom voljenom zaručniku Aleksandru Nediću, a od tada uživaju u luksuzu svog dvorca, dok je nedavno Biljana ljubazno pozvala medije u svoj dom, gdje su imali priliku vidjeti raskoš koja ih svakodnevno okružuje.

Biljanina nekretnina uključuje prostrano dvorište s bazenom, ograđeno visokom ogradom, i kuću koja podsjeća na one iz španjolskih serija. Prednji dio imanja ukrašen je luksuznim automobilima.

Biljana je kroz život prolazila kroz mnoge izazove, a kao majka dvogodišnjeg sina Mateje i sa trideset godina iskustva, uz podršku majke i sestre uspjela je nakon deset godina uštedjeti dovoljno da kupi dvosobni stan u Beogradu.

Pjevačica je ponosna na unutrašnjost i vanjštinu svoje kuće, koja se može pohvaliti predivnim dvorištem i osvježavajućim bazenom, a kaže da uživa u radu u vrtu i trudi se nabavljati sadnice iz drugih zemalja kako bi stvorila očaravajući okoliš.

Za nju, najveće zadovoljstvo je piti jutarnju kavu na terasi, gledajući u miran Dunav i dopuštajući mislima da lete, a ovaj jednostavan trenutak donosi joj ogromnu radost, koju ne bi mijenjala za ništa na svijetu.

Svaka etaža kuće je pažljivo organizirana, s promišljenim rasporedom soba i na terasi se nalazi prostrani dnevni boravak i blagovaonica, s velikim blagovaonskim stolom u središtu, dok je kuhinja Biljani primarni radni prostor kada ne nastupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *