VreIi ples Jovane Jeremić kad se kamere ugase: UvijaIa se na kraljevskoj tolici, 0vu pjesmu posvetila je dečku Draganu (Video)

VreIi ples Jovane Jeremić kad se kamere ugase: UvijaIa se na kraljevskoj tolici, 0vu pjesmu posvetila je dečku Draganu (Video)

Jovana Jeremić, voditeljica emisije “Novo jutro” na televiziji Pink, u sretnom je odnosu s biznismenom Draganom Stankovićem, o čemu često govori, a nedavno mu je s ljubavlju tepala nazivajući ga “laviću moj”, a skoro mu je posvetila pjesmu i izvela strastveni ples tijekom pauze između snimanja.

“Dragane, Dragane, ljubi me, volim tvoje mane…” – pjevala je Jovana, dok se uvijala i plesala.

Za podsjećanje, voditeljica je u vezi s Draganom, koji je 14 godina stariji od nje, a nedavno je istaknula da ne planira rađati djecu u sljedećih deset godina.

Dragan i ja zajedno se suočavamo sa svim izazovima, a doslovno smo kao lice i naličje istog novčića, vrlo smo slični. Kada pronađeš svoju idealnu polovinu, zaista sam zahvalna Bogu na svemu što mi je pružio, a Osjetila sam ogromne blagoslove, kao i na karijeri, a tu je i moje pametno i slatko dijete.

Imamo dvoje supruga, budući da je Dragan zapravo moj vanbračni partner, što znači i dvije svekrve, a kada sa 33 godine doživiš da si ostvarena u svim aspektima života, to je stvarno blagoslov,” rekla je Jovana, koja još ne razmišlja o udaji.

Ne opterećujem se brakom jer jednom sam bila u braku pred zakonom, ali se nisam udavala u crkvi i umjesto da budem zakonski udata, biram da budem srećna žena, dok mi je važno da Dragan i ja uživamo, pa ne planiram rađati u narednih deset godina i Razmišljam o novim projektima koje ću pokrenuti u budućnosti, tu će biti noviteta i novih rubrika, ali o tome više kasnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *