Ima 100 kg, a u pr0vidnoj haljini izgleda kao b0ginja! Vidi se celulit, gaći'ce i veći st0mak, a kažu da nema ljepše žene

Ima 100 kg, a u pr0vidnoj haljini izgleda kao b0ginja! Vidi se celulit, gaći’ce i veći st0mak, a kažu da nema ljepše žene

Milano, svjetska prijestolnica mode, ovih dana je središte glamura i prestižnih modnih događaja, a luksuznim revijama prisustvuju mnoge poznate ličnosti iz raznih javnih sfera, a među njima je i proslavljeni fudbaler David Beckham, koji se sjajno zabavljao u društvu legendarne urednice časopisa „Vogue“, Anne Wintour.

Njihovo prisustvo na ovim događanjima nije prošlo nezapaženo, no ono što je dodatno privuklo pažnju jeste činjenica da Beckhamova supruga, Victoria, poznata modna dizajnerica i bivša članica grupe „Spice Girls“, nije bila prisutna.

I pored misterioznog izostanka Victorije Beckham, svu pažnju ukrala je jedna od najpoznatijih plus-size manekenki današnjice, Ashley Graham, Ashley, koja već godinama dominira modnom scenom, svojim smjelim izborom odjeće uspjela je zasjeniti sve prisutne na reviji modne kuće “Alberta Ferretti”.

Pojavila se u izazovnoj i elegantnoj kreaciji iz najnovije kolekcije ovog brenda, ponovo pokazujući zašto je na vrhu modne industrije, a njena haljina, prozirna i lepršava, bila je ukrašena detaljima od crne čipke, što je cijelom izgledu dodalo dodatnu dozu sofisticiranosti i sekse’pila. Ispod ove odvažno dizajnirane toalete, jasno su se nazirali crni grudnj’ak i duboke gać’ice, koji su dodatno isticali njenu figuru.

Ovaj hrabar stajling, koji je bio i odvažan i ženstven, savršeno je upotpunila blaga talasasta frizura, koja je njenoj pojavi dala notu opuštene elegancije i na nogama je nosila papuče s potpeticom, što je dodalo moderan, ali ležeran ton njenom izgledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *