Pogledajte zglob svoje ruke i prebrojite koliko linija imate: One otkrivaju šta vam sudbina donosi

Pogledajte zglob svoje ruke i prebrojite koliko linija imate: One otkrivaju šta vam sudbina donosi

Kako to staro vjerovanje govori, linije na zapešću, poznate kao “linije narukvice,” imaju jednu posebnu simboliku, a ono što se  smatra jeste da broj ovih horizontalnih linija ispod dlana može otkriti koliko će osoba živjeti, pa sve to govori što je više linija, to se predviđa duži život.

Ove linije navodno sadrže tajne o vašoj sudbini, zdravlju i čak finansijskom uspehu u starijim godinama, naime, više linija sugeriše da bi osoba trebala razmišljati o štednji za penziju, jer duži život donosi i veće finansijske potrebe.

Ljudi sa četiri linije mogu, prema ovom verovanju, živeti do sto godina, što se smatra izuzetno dugim životom, a ove linije, pored dužine života, otkrivaju i druge aspekte zdravlja i uspeha i svaka linija ima svoje specifično značenje i nosi važne informacije o životnom putu.

Prva linija, koja je najznačajnija, pojavljuje se kod gotovo svih ljudi, bez obzira na broj linija, ova prva linija najviše otkriva o zdravlju i ako je jasno definisana i neprekidna, to sugeriše dobru fizičku kondiciju, međutim, slabo vidljiva ili isprekidana linija može ukazivati na zdravstvene probleme ili nedostatak samopouzdanja.

Kod žena, zakrivljenost ili prekidi mogu signalizirati ginekološke probleme, dok kod muškaraca mogu ukazivati na probleme s prostatom ili reproduktivnim sistemom.

Druga linija, ako je čvrsta i bez prekida, najavljuje uspehe između 42. i 56. godine života, kada možete očekivati materijalno blagostanje i životne uspehe, a ova linija otvara vrata za egzotična putovanja, sugerišući prosperitet i finansijsku stabilnost.

Treća linija, ako je prisutna, takođe nosi važno značenje, a snažna i dobro definisana treća linija ukazuje na mogućnost života između 70 i 84 godine i često ukazuje na to da ćete biti zapamćeni po slavi, uspehu ili posebnim dostignućima.

Četvrta linija je vrlo rijetka, a ako je imate, smatra se da ste pravi srećnik – kao da ste osvojili “životnu lutriju”, Ova linija ukazuje na mogućnost života dužeg od 84 godine, ispunjenog blagostanjem i srećom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *