Bolji frajer i od Milana i od Harisa: Rada uhvaćena sa novim dečkom, ljube se i grle! Pjevačica se oglasila i otkrila sve o njemu (Foto)

Bolji frajer i od Milana i od Harisa: Rada uhvaćena sa novim dečkom, ljube se i grle! Pjevačica se oglasila i otkrila sve o njemu (Foto)

Nakon razlaza s kolegom Harisom Berkovićem, pjevačica Rada Manojlović nedavno je viđena s novim ljubavnim partnerom, čime je prvi put viđena s nekim novim. Zagonetnu ličnost Radine neotkrivene ljubavne partnerice nehotice je uhvatila ekipa “Papraco lov”. Dok je vozio pjevačicu i nježno joj dostavljao stvari, tokom njihova putovanja došlo je do razmjene poljubaca.

Pjevačica dosljedno nastoji zaštititi svoj privatni život od nametljivih pogleda medija, što se pokazalo prilično zahtjevnim zadatkom. Iako se može činiti da je Manojlović utonula u stanje ljubavi dok promatramo te scene, pjevačica naglašava da izgled može zavarati. Rada je pojasnila da dotični nije njen novi ljubavni partner.

Razjasnimo situaciju: dotični je zapravo njezin vozač i prijatelj od povjerenja. Jednostavno je htjela spriječiti bilo kakve nesporazume. Izrazila je svoju zahvalnost za pokazanu znatiželju. Vrijedi napomenuti da su Rada i ovaj zagonetni pojedinac putovali zajedno u pjevačicinom automobilu. Za više informacija nastavite da nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *