Krojač mi je pokazao najbolji trik: Kako popraviti pokvareni rajfešlus za minut

Krojač mi je pokazao najbolji trik: Kako popraviti pokvareni rajfešlus za minut

Da li vam se zatvarač omiljene jakne zaglavio, a  možda ste primijetili da nedostaju neki zubići? Nema potrebe odmah trčati krojaču i u nastavku ćemo vam dati korisne savjete za popravku patent zatvarača, a možete lako riješiti problem i sa zubima koji nedostaju uz pomoć video uputstava s kanala Hitryj Master.

Odjeća sa patent zatvaračem veoma je popularna zbog jednostavnosti korištenja; ne zahtijeva vezivanje i obično funkcioniše bez problema, Međutim, može doći do postepenog trošenja, pri čemu se zubići mogu slomiti ili zaglaviti i također, zatvarač se može olabaviti, što otežava zatvaranje jakne.

Postoji još nekoliko problema s patent zatvaračima, a Jeste li ikada doživjeli da vam je zub otpao i Ako jeste, isprobajte ovu metodu koja koristi plastičnu slamku. Jednostavno odrežite komad od 2 cm i prerežite ga po dužini, te presavijte slamku na pola i čvrsto je pritisnite i zatim je gurnite preko razdvajanja i pomaknite prema zubima.

Ovaj način će osigurati da zubi ostanu na mjestu, također, čest problem može biti i labavljenje veze između zatvarača i zubića, što otežava zakopčavanje jakne, a da biste to popravili, potrebne su vam kliješta i samo povucite mehanizam prema dolje i pažljivo pritisnite zub kako biste ga učvrstili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *