Ja nisam, ali ti ćeš, nažalost, biti: Ceca Ražnatović Bogdani u lice sasula istinu - Veljko stao na stranu žene, pa urlao na majku - Dedinjem se ori

Ja nisam, ali ti ćeš, nažalost, biti: Ceca Ražnatović Bogdani u lice sasula istinu – Veljko stao na stranu žene, pa urlao na majku – Dedinjem se ori

Ceca i Bogdana Ražnatović su od samog početka dijelile skladnu vezu, a veza se dodatno učvrstila kada je ona odlučila da svoju vjenčanicu pokloni Bogdanu. Bogdana je nerijetko pratila Cecu i na njenim nastupima, gdje je do izražaja dolazila njihova međusobna ljubav i poštovanje. Ipak, prvi put je došlo do sukoba između svekrve i snahe.

Kažem mojoj Bogdani da je spremna prigrliti ulogu opake svekrve jer ima tri sina. Kao odgovor, ona kaže: “Neću biti loša svekrva; a ti? Ja imam jednog sina i kćer, dok ti imaš tri sina. Moja Lydia bila je na putu da postane prilično sjajna majka zet, a Bog je komentirao: “Pa, dobro, prvo ćeš imati kćer.

Ceca i Bogdana Ražnatović uživaju u savršenoj vezi, a Bogdana je otvoreno ispričala kako se divi svojoj svekrvi. Unatoč Ceceinu povremenom zaigranom zadirkivanju, ona želi biti jednako divna svekrva svojim snahama. Koje je vaše mišljenje na ovu temu? Pisite nam u komentarima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *