Ana Bekuta izgubila krov nad glavom, goIa bijeda! A svi su mislili da pliva u parama

Ana Bekuta izgubila krov nad glavom, goIa bijeda! A svi su mislili da pliva u parama

Željela je da njezino nasljeđe nadiđe taj određeni događaj, želeći da ne bude definirana njime ili da postane tema razgovora povezana s njezinim imenom; stoga je odlučila šutjeti i samostalno se suočiti sa svojim izazovima.

– Ana je s Biljanom i mnom živjela u stanu nakon razvoda od Preje, koji se dogodio devedesetih. Zauzeli smo stan na Senjaku, gdje je živjela otprilike sedam godina prije nego što se stabilizirala i kupila svoj stan. Nisam siguran je li izgubila kuću tijekom razvoda ili joj je Preja uzeo sve, jer se nisam miješao u te stvari; oni su osobni za njih. I dan danas s njom održavamo pozitivan odnos i nisam upoznat s događajima koji su se događali u Šapcu. Preju i njegovu suprugu povremeno sretnem na druženjima sa zajedničkim prijateljima, a meni Ana nikada nije odgovarala za moje prijateljske odnose s njim, primetio je tada Aca, što je Ana tek nedavno potvrdila.

Mnogi pojedinci mogu pretpostaviti da sam u tom razdoblju posjedovao značajno bogatstvo; međutim, stvarnost je bila znatno drugačija. Moja sestra Milina je bila bez posla, a mlađa Dobrila je preživljavala od plaće medicinske sestre, dok je moj otac u to vrijeme bio teško bolestan. U mom unajmljenom stanu bio je na infuziji zbog nedostatka slobodnog prostora u bolnici. Nedugo nakon toga je preminuo. U to vrijeme moj sin Igor služio je vojsku, što me je ispunjavalo dubokom tjeskobom. Izjedao me strah za sve nas, a situacija je za mene bila veliki izazov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *