Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dijete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Koja majka može da mi zabrani da vidim svoje dijete: Milan Kalinić ogorčen o razvodu

Prema pisanju domaćih medija, Milan Kalinić u procesu je razvoda od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Par dijeli dvoje djece, kćer Téu i sina Vuka, a glumac je često govorio da se snalazi u ulozi uzornog oca.

“Više volim ne razgovarati o osobnim stvarima u mnogim kontekstima; međutim, što se tiče roditeljstva, tvrdim da sam najbolji otac na svijetu”, rekao je Milan govoreći o temi razvoda, posebno misleći na očeve koji napustiti svoju djecu nakon raspada braka. “Ove situacije su mi zbunjujuće; netko se razvodi od supružnika, a istodobno se čini da se razvodi od djeteta, što je od velike važnosti. Upuštajući se u razgovore s kolegama s kojima se susrećem kroz svoje profesionalne napore, često se raspitujem o razvedenim muškarcima i njihovim vezama sa svojom djecom. Kada odgovore s ‘Nemam kontakta’, to vodi do prilično uvjerljive rasprave”, primijetio je glumac, dodajući daljnje uvide.
“Ne smatram nikakvo opravdanje valjanim izgovorom.

Primarna meta njihovih frustracija obično je majka ili bivša žena, često izražavajući osjećaje poput ‘mama ovo, majka ono’. Međutim, treba se zapitati: koja majka ima ovlasti spriječiti me da viđam svoje dijete? Koji sud ili pravni statut daje takvu ovlast? Ne postoji nijedna prepreka koja može da onemogući pristup u tom pogledu, primetio je Milan sa Kurir TV, koji je izrazio ponos zbog izgleda svoje supruge.

Cijenim kad izgleda lijepo i kad je drugi primijete. Naravno, zabrinulo bi me ako bi netko prekršio granice pristojnog pristojnosti; međutim, ne vidim nikakav problem u kulturnom odgovoru na ljupku ženu, pogotovo zato što sam i sam poznat po tome. Takvu pozornost smatram komplimentom. Moja supruga, koja ima četrdeset godina, i ja dijelimo gotovo dva desetljeća zajedno. Voditelj ju je nedavno u kolokvijalnom smislu nazvao “vrhunskom curom” i izrazio oduševljenje što su, čini se, svi opčinjeni Sandrom.Sandra se ističe kao jedna od najelegantnijih, najelegantnijih i najelegantnijih Beograđanki. U kojem god ambijentu uđemo, ona je ili najljepša prisutna osoba ili je među prve tri po privlačnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *