Izaberite jedno srce i saznajte koji je vaš najveći strah: Evo čega se najviše pIaše, nama je pogodiIo

Izaberite jedno srce i saznajte koji je vaš najveći strah: Evo čega se najviše pIaše, nama je pogodiIo

Ako želite otkriti koji je vaš najveći strah, ovaj jednostavni vizualni test može vam pomoći da ga osvijestite I Sve što trebate učiniti je pogledati sliku i odabrati jedno od četiri srca jer svaki izbor otkriva nešto specifično o vašim unutrašnjim strahovima.

Žuto srce: Ako ste odabrali žuto srce, stabilnost i harmonija su vam vrlo važni, vi ste osoba koja voli kada stvari idu po planu i izbjegavate spontane odluke ili nepredviđene promjene, avanture i rizici nisu vaš stil, jer preferirate sigurnost i predvidljivost i imate snažnu potrebu za skladom u svom okruženju, bilo da se radi o obiteljskim odnosima, prijateljstvima ili poslu.

Međutim, zbog te potrebe za stabilnošću, vaš najveći strah je gubitak voljene 0sobe, ovaj gubitak može vas potpuno destabilizirati jer narušava vašu potrebu za sigurnošću.

Modro srce: Modro srce biraju oni koji su postavili jasne ciljeve u svom životu i usmjereni su na njihovo ostvarenje, vi ste osoba koja sve radi planski i organizirano, i važno vam je da se život odvija prema unaprijed zacrtanom putu, očekujete od sebe visoku razinu discipline i truda, pa često težite savršenstvu i vaš najveći strah je izlazak iz zone komfora.

Crveno srce: Ako ste odabrali crveno srce, to ukazuje na to da ste smirena, promišljena i razumna osoba i vi ste tip koji voli promatrati situacije i ljude oko sebe prije donošenja odluka, vaš glavni strah je suk0b, bojite se konfliktnih situacija i često zauzimate neutralan stav kako biste izbjegli nesuglasice.

Plavo srce: Izuzetno vam je važno kako vas drugi doživljavaju i što misle o vama i brinete o svom izgledu u očima drugih, a povratne informacije i društveno prihvatanje igraju značajnu ulogu u vašem životu, možda ste veoma empatični i skloni pomoći drugima, ali istovremeno težite tome da budete prihvaćeni.

Vaš najveći strah je osuda drugih, sama pomisao da vas neko može kritizirati ili negativno ocijeniti ispunjava vas nelagodom, zbog toga često nastojite biti najbolja verzija sebe u svakom trenutku, što može stvoriti pritisak da udovoljite svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *