Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala – Saša Popović zanijemio

Nezapamćena tragedija u Prijovićkinom domu: Izvršio je samoubistvo dok je ona pjevala – Saša Popović zanijemio

Prijovićev dom se u proteklih nekoliko godina pretvorio u utočište obilježeno ljupkim zvucima smijeha, inspiracije i vrhunske glazbe, dok 0na pokazuje svoje vokalne sposobnosti, dok se njen suprug posvećuje pisanju. Njihovi su doprinosi prepoznati kao značajni čimbenici u prepunim dvoranama. Publika uglavnom nije bila svjesna koliku će pozornost Prijvić pobuditi svojim prisustvom na pozornici Granda.

Srećom, postigla je povoljan položaj u natjecanju, što joj je omogućilo da se pojavi kao jedna od predvodnica. Njezine izvanredne vokalne sposobnosti osvojile su i publiku i medije koji su pomno pratili svaki njezin pokret, privučeni ne samo njezinim iznimnim pjevačkim talentom, već i dubokom osobnom tragedijom koja je pogodila mnoge. Nakon sudjelovanja u glazbenom natjecanju “Nikad nije kasno” postala je finalistica i proživjela bolan gubitak supruga koji je, iako prethodno nije pokazivao znakove depresije, donio tužnu odluku da si oduzme život.

Natalija Prijović je u razgovoru za Portal iznijela svoje viđenje frapantan događaja, jasno artikulisavši svoj stav o tom pitanju. Prikazala je pojedinca kao snažnog, sposobnog i optimističnog, dok je naglašavala stvarnost da postojimo u svijetu koji je naizgled preplavljen potpunim kaosom. Prijović je priznala da nije upoznata sa sveobuhvatnošću njegove patnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *