Uzimao organe najmilijih, plaćao, pa presađivao da bi živio 200 godina: Htio da nadživi i svoju djecu! Svi su pisali o danu njegove smrti

Uzimao organe najmilijih, plaćao, pa presađivao da bi živio 200 godina: Htio da nadživi i svoju djecu! Svi su pisali o danu njegove smrti

Ovaj članak nastoji istražiti zadivljujuću životnu priču jednog od najbogatijih pojedinaca u povijesti. Naš fokus bit će usmjeren na Davida Rockefellera i njegovu nepokolebljivu potragu za dugovječnošću.

David Rockefeller nije bio samo najstariji milijarder, bankar i filantrop; njegov je značaj nadilazio ove uloge. Kao posljednji preživjeli unuk poznatog naftnog magnata Johna D. Rockefellera, David je došao u posjed golemog bogatstva koje mu je omogućilo znatnu moć i utjecaj tijekom života. Njegov se utjecaj proširio iz dvorana Washingtona i New Yorka do raznih svjetskih prijestolnica, obuhvaćajući široku lepezu sektora, uključujući bankarstvo, obrazovanje i umjetnost.

Mora se priznati da su pojedinci dosljedno primjećivali ovo pitanje u različitim kontekstima, potaknuvši značajno pitanje koje bi nas nedvojbeno trebalo zabrinjavati: može li osoba s financijskim sredstvima odlučiti produljiti svoj životni vijek, dok osoba bez takvih sredstava može ostati mlada zbog nedostatak opcija ili mogućnosti liječenja? Odgovor je jasno negativan; svaka osoba živi prema unaprijed određenom životnom vijeku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *