Više mi ne pada na pamet da prokuhavam peškire - od kad sam 0vo saznala, tome je došao kraj

Više mi ne pada na pamet da prokuhavam peškire – od kad sam 0vo saznala, tome je došao kraj

Ovo je odličan način da vaši kuhinjski ručnici i krpe za pranje ostanu čisti, čak i kada su prljavi, a ova tehnika me je veoma zainteresovala, a podijelila mi ju je moja snaja, osim što efikasno uklanja mrlje sa peškira, savršena je i za čišćenje mašine za pranje veša.

Iako možda na prvi pogled ne izgleda kao najbolja metoda, verujte mi, veoma je djelotvorna, ne trošite vreme na prokuvavanje peškira; postoji efikasnija metoda koja je već testirana, ja perem svoje peškire kao i ostalu garderobu, a pazim da ih ne pokvasim previše kako bi se sprečila pojava gljivica i bakterija.

Kada stavim peškire u mašinu, dodam obične tablete za pranje sudova, zatvorim vrata i pokrenem program pranja i ove tablete deluju kao čarolija, bolje nego običan deterdžent, nakon pranja, peškiri su bez mrlja, savršeno čisti i odmašćeni.

Ovo je prvi put da koristim ovu tehniku, i zaista je postala moj omiljeni način pranja, čak ni radna odjela mog muža nisu bila tako čista kao sada, takođe sam koristila trik s praškom za pecivo koji sam našla online.

Na fotografiji možete videti kako koristim deterdžent ili tablete za pranje veša. Ovaj proizvod se lako ispire i ne ostavlja tragove, koristim ga ne samo za peškire, već i za zavese i bijelu posteljinu, a rezultati su uvek iznad očekivanj,  oonekad pritisnem mašinu na visoku temperaturu da je očistim, a funkcija samočišćenja radi bez dodatnog truda.

Takođe koristim ovu metodu za pranje sinove sportske odeće nakon treninga, moje iskustvo sa tabletama deterdženta pokazalo je da su izvanredno rešenje.

Za sjaj, nema boljeg načina od korišćenja laka u mašini. Isprobajte ovu metodu i videćete razliku, da sačuvam stare peškire, prokuvam vodu, rastvorim tablete u njoj, a zatim potopim peškire dok se voda ne ohladi i kako su peškiri bili jako prljavi, dodala sam jedan u mašinu umesto hlornog izbeljivača.

Ove tablete imaju učinak izbjeljivanja i posebno su korisne za belu odeću i pored toga, tablete efikasno otapaju masnoću u mašini, što rezultira dubljim čišćenjem i uklanjanjem neprijatnih mirisa i kada čistim mašinu, stavim dve tablete i izaberem najduži program na 90 stepeni; ovo sam lično isprobala i preporučujem svima da probaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *