Sanja Marinković prvi put o bolesti: Nemojte da čekate da se razbolite i raspadnete kao ja

Sanja Marinković prvi put o bolesti: Nemojte da čekate da se razbolite i raspadnete kao ja

Među korisnicima Instagrama povele su se rasprave o zdravstvenom stanju Sanje Marinković. U vrijednom otkriću, on dijeli svoju osobnu bitku s bolešću, potičući druge da usvoje preventivne mjere kako bi izbjegli suočavanje s sličnom nevoljom.

Ovaj trenutak označava njezino prvo priznanje zdravlja kao ranjivosti. Voditeljica se od mladosti posvetila intenzivnim treninzima, svakodnevno ulažući nebrojene sate u fizičke vježbe uz strogu i uravnoteženu dijetu. Danas su njezini pratitelji na Instagramu ostali zapanjeni saznanjem o njezinoj nedavnoj bolesti.

Sanja se trenutno sa sestrom nalazi na odmoru u Španjolskoj, a nedavno je doživjela okrepljujući posjet otoku Ibizi. U posebnom selfiju uhvatila je trenutak istinske sreće, s prekrasnim prizorom koji joj je ostao trajno urezan u sjećanje dok je pozirala u kupaćem kostimu, artikulirajući svoje odraze u popratnom natpisu. Bitno je dati prednost odmoru kada se počnete osjećati umorno, umjesto da ga odgađate dok bolest ne postane neizbježna.

Razmotrite, na primjer, našu trenutnu situaciju. Temeljitim uvidom u objavu pokazalo se da je zdravlje Sanje Marinković ugroženo neutvrđenim čimbenicima. Voditeljica je odlučila ne otkrivati ​​više detalja, neizvjesna je li njezina odsutnost posljedica fizičkog umora i bolesti ili psihičkih problema.

Neovisno o pravom uzroku, očito je da ona izvanredno pribrano vlada situacijom. Sanjina nepokolebljiva i izvanredna potpora obitelji nadaleko je priznata i cijenjena. U nekim od najizazovnijih životnih trenutaka ključnu pomoć su joj pružili brat, šogorica, sestra, bivši suprug Aleksandar Uhrin i sin Starhinja, koji su joj omogućili da se snađe i savlada te poteškoće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *