Htio je samo topli krevet i redovne obroke: Evo kako izgleda dom u kojem je odrastao Tošić, 0vo tjera suze na oči (Foto)

Htio je samo topli krevet i redovne obroke: Evo kako izgleda dom u kojem je odrastao Tošić, 0vo tjera suze na oči (Foto)

Svi vidimo samo jednu stranu priče, svi vidimo samo kako Duško danas uživa u činjenici da sada ima novca. Da li ste ikada razmišljali o tome kroz šta je prošao kroz svoje odrastanje da bi došao do ovoga gdje je sada?Kako kažu njegove komšije, od detinjstva je volio fudbal i živio u jednostavnoj, čak i siromašnoj porodici u Zrenjaninu. Poslije završene osnovne škole otac ga je poslao u Dom omladine „Angelina Kojić Gina”. Tu su bila sva djeca čiji roditelji ne mogu priuštiti privatni smještaj.

Saznali smo da mu to i nije bilo toliko loše, a iznad teksta se vidi izgled sobe i izgled kuhinje u kojoj se služilo. Prema pisanju medija, to je sada srednja škola, iako je nekada bila društvena ustanova. Nakon što su vidjeli ove fotografije, mnogi ljudi su promijenili stavove o Dušku. Kakvo je vaše mišljenje o ovom fudbaleru i bivšoj supruzi Jeleni Karleuše? Da li mislite da je on ili ona na gubitku zbog razvoda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *