AstroIog Vladimir izdaje strašn0 up0zorenje: Ako 0vaj znak ne bude siguran prije 1. listopada, neće slavno završiti

AstroIog Vladimir izdaje strašn0 up0zorenje: Ako 0vaj znak ne bude siguran prije 1. listopada, neće slavno završiti

Šta zvijezde donose u posljednjoj sedmici septembra: Astr0log Vladimir Vlajić je u emisiji “Prva” “150 minuta” otkrio ko će imati sreće u ljubavi, a ko treba biti oprezan u odnosima s partnerima, a objasnio je ko će doživjeti promjene u oktobru, a ko će biti nervozan:

Ovan: Ovnove i ostale znakove očekuje malo nervoznija atmosfera, zdravstveni problemi se mogu odnositi na kolebanje pritiska, generalno, Ovnove očekuje dobra sedmica, a pun mjesec u njihovom znaku donosi poslovnu volju, iako su dobro, stariji Ovnovi mogu osjećati posljedice u drugoj polovini godine, samci će imati priliku upoznati zanimljive ljude, privlačeći pažnju onih koji djeluju kao umjetnici.

Blizanci: Ova sedmica je povoljna za planiranje porodičnih aktivnosti, u petak i subotu, Blizanci mogu očekivati finansijske prilike, s obzirom da je Merkur završio svoje retrogradno kretanje, zbog toga su se vratili u svoju prirodnu poziciju.

Rak: Rakovi su nervozni i umorni, pa im je preporučeno da uspore, iako će teško naći vremena za odmor, u emotivnoj sferi, mogu biti na kratkom putovanju ili upoznati nekoga putem društvenih mreža.

Lav: Lavovi trebaju paziti na svoja stopala, zauzeti će biti nervozni, ali stvari se poboljšavaju od petka, samci će doživjeti zaljubljenost i strast, moguće kroz poslovne ili prijateljske kontakte.

Djevica: Djevice mogu imati problema sa nesanicom, ali to neće biti ozbiljno, slobodniji su i spremni na rizik, u emotivnim odnosima, stariji nesporazumi mogu isplivati na površinu, ali postoji šansa da ih riješe.

Vaga: Vage trebaju biti oprezne s virusnim infekcijama, zauzeti bi trebali više komunicirati s partnerima, srijeda i četvrtak donose važne promjene u poslu.

Škorpija: Škorpije treba da obrate pažnju na svoje emocije, bilo da su zauzeti ili slobodni, strast će biti prisutna, početak i kraj sedmice donose važne poslovne vijesti.

Strijelac: Slobodni Strijelci mogu imati priliku za izlazak, ali se također mogu suočiti s tajnim vezama, zaposleni bi mogli zanemariti partnere zbog preopterećenosti poslom.

Jarac: Zauzetim Jarčevima će biti teže komunicirati, dok će slobodni imati problema s pronalaskom pravih osoba, druga polovina sedmice nije pogodna za rješavanje administrativnih poslova.

Vodolija: Vodolije će se suočiti s probavnim problemima i nesanicom, samci će upoznati zanimljive osobe, dok će na poslovnom planu morati bolje organizirati svoje vrijeme.

Ribe: Ribe bi trebale obratiti pažnju na grčeve mišića u ramenima, slobodne Ribe mogu upoznati nekoga ko je nedavno prekinuo vezu, dok će zauzeti imati težu sedmicu s lošijom komunikacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *