Uzmite običnu koka-kolu, naribajte komad sapuna i neka vam bude pri ruci: Koristit ćete ga do kraja živ0ta

Uzmite običnu koka-kolu, naribajte komad sapuna i neka vam bude pri ruci: Koristit ćete ga do kraja živ0ta

Iako može zvučati neobično, ova kombinacija predstavlja odličan način za čišćenje lonaca i tava. Zaboravite na muke sa zagorenom masnoćom i uživajte u blistavom posuđu, a samo je ostalo da sami isprobate uz pomoć ovih sastojaka: 500 ml cole, 1 komad čvrstog sapuna, 1 kašika sode bikarbone, 1 kašika soli, mala količina vode

Za korištenje ove metode, pomiješajte sodu bikarbonu i so u maloj posudi, dodajte malo vode i dobro promiješajte, zatim uzmite komad čvrstog sapuna i, ako je potrebno, izrežite ga na manje komade.

Stavite sve u posudu za kuhanje i osigurajte da su potpuno potopljeni, stavite lonac na štednjak, dodajte malo vode i zagrijavajte mješavinu, miješajte dok se sapun ne otopi i smjesa ne postane glatka, nakon toga, dodajte smjesu sode bikarbone i soli u pripremljenu posudu.

Čišćenje će rezultirati izvanrednim izgledom, uz čistoću i sjaj, iskoristite jednostavnost čišćenja vašeg WC-a uz ovaj izvanredan proizvod, čišćenje WC-a obično nije omiljen zadatak, posebno kada se suočavate s neugodnim mirisima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *