Kakva bIamčina! Lepa Brena toliko pretjerala s filterima da su je zamijenili s drugom pjevačicom

Kakva bIamčina! Lepa Brena toliko pretjerala s filterima da su je zamijenili s drugom pjevačicom

Kada je  Lepa Brena stala na pozornicu na Tašmajdanu u Beogradu na koncertu grčke zvijezde Nikosa Vertisa. Nakon nastupa suočila se s kritikama pojedinaca koji su smatrali da se pretjerano oslanjala na PhotoshopNaime, na društvenim mrežama objavila je slike s koncerta i dodala:„Nastup u prepunom Tašu budi drage uspomene. Bio je pravi užitak dijeliti pozornicu s Nikosom Vertisom i biti njegov gost.

Mnogo je primjedbi na račun njezina izgleda bilo na X.Jedan korisnik pomenute društvene mreže je primijetio da je “Brena primijenila Senida filter u FaceApp-u”, na što je Seka Aleksić odgovorila: “I ja sam stvarno isto pomislila.” Toliko joj sliči.Neke od reakcija su: “Ne razumijem zašto neke žene, osim što idu na operaciju (što je sasvim prihvatljivo), koriste i filtere, poput Brene” i “Što rade s filterima koji ih čine neprepoznatljivima?” uz “Našu odabranu Cher.

Brenna se u prošlosti suočavala s optužbama za svoju navodnu ovisnost o Photoshopu. No, na te je kritike šutjela. U intervjuu iz 2023. govorila je o raznim temama, uključujući svoj status seks simbola u Jugoslaviji i izazove koje nosi takva titula.”Kada sam započela karijeru 1982., ekipa s kojom sam surađivala inzistirala je na tome da me predstave kao seks simbol kad izađem na pozornicu. Nisam dijelila njihovu perspektivu, jer sam već tada prepoznala da je gotovo svaka 20-godišnjakinja Iako priznajem da je Marilyn Monroe bila utjelovljenje seksipila, također vjerujem da su njezina privlačnost i životni stil u konačnici poslužili kao bumerang za nju, budući da joj je nedostajalo mentalne snage da se nosi s tim,” podijelila je s Glorijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *