Dan kad se 0n oženio, nju odveli na psihijatriju: Dok su joj žene zavidjele ona propadala, pjevačica danas ne liči na sebe

Dan kad se 0n oženio, nju odveli na psihijatriju: Dok su joj žene zavidjele ona propadala, pjevačica danas ne liči na sebe

Selena Gomez i Džastin Biber su bili svima poznat par. Moramo da kažemo ako niti jedna veza nije savršena kakvom se predstavlja. Oni su bili proglašeni dosta puta za najzaljubljeniji par, za najbolji par, a u svojih 8 godina veze koliko su bili zajedno imali su tri prekida. Niko ne kaže da osobe koje nisu najzaljubljenije ne prekidaju odnos, ali sada se postavlja pitanje ko je koga tu više volio.

Naime, kako smo istakli bili su zajedno od 2010. godine do 2018. godine i tu su završili svaki odnos, nakon nekog vremena kao i svaki muškarac on je našao drugu  ona se nastavila boriti sa svojim kako ih je nazvala “dem0nima” završila je na klinici za mentaIne boIesti otkriven joj je bipolarni poremećaj sa kojim nije lahko ni malo živjeti. Pogledajte kako ona danas izgleda, ne liči na sebe:

neki misle da je ona tu vezu i držala tako dugo d aje on odavno želio prekid, dok drugi kažu da je konačni prekid donijela ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *