Sag0rite masti sa st0maka, spremite moćnu supu za mršanje: Ubrzava metaboIizam, podstiče varenje, a nikad lakša za napravit

Sag0rite masti sa st0maka, spremite moćnu supu za mršanje: Ubrzava metaboIizam, podstiče varenje, a nikad lakša za napravit

Ukoliko vi želite da pazite šta jedete ili ste odlučili malo da popravite vaš jelovnik sa zdravim jelima, onda je ovo pravi recept za vas. Pored toga što je ova supa ukusna, ona je i veoma zdrava, te puna je hranjivih sastojaka i vitamina, te minerala.

Korištenjem ove supe možete i smanjiti broj kalorija koje vi unesete u svoj organizam, posebno ako budete sa njom zamijenili nezdrave obroke. Veoma je moćna kada je u pitanju sagorjevanje masti i detoksikacija, a osim toga ima pozitivan efekat na probavu i metabolizam. Nju možete da napravite na dva načina, a sada i pročitajte recept kako ćete to uraditi.

Kako bi je napravili, bit će vam potrebne dvije kašikice biljnog ulja, dva čena bijelog luka, dvije kašike isjeckanog mladog luka, kašikica izrendanog đumbira, pola crnog ili ljubičastog luka, te jedna i pol čaša ovsenih pahuljica. Nakon što ste nabavili sve sastojke, onda je došlo vrijeme da je pripremite:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *