Vratila se na estradu: Naša poznata pjevačica je bila povezivana sa Gazdom Jezdom, ali je više voljela fudbalere - Sa Mihajlovićem sam bila kratko, a za Ibrahimovića otkrila 0vo (Foto)

Vratila se na estradu: Naša poznata pjevačica je bila povezivana sa Gazdom Jezdom, ali je više voljela fudbalere – Sa Mihajlovićem sam bila kratko, a za Ibrahimovića otkrila 0vo (Foto)

Poznata pjevačica Andrijana Anči Dabetić je odlučila da se vrati na estradu nakon što je napravila višegodišnju pauzu. U par navrata je najavila svoje nove pjesme, a pričala je u vezi sa gazda Jezdom, a koji je inače bankar koji je oštetio građane Srbije za desetine miliona, pa je spomenula i neke detalje oko svog emotivnog života.

Tokom devedesetih godina je bila misica i pjevačica o kojoj se dosta pričalo.

“Prije Siniše Mihajlovića se ona dugo vremena zabavljala sa Vladanom Lukićem, a rekla je da je sa Sinišom bilo zanimljivo i da je kratko vremena bila s njim, a ona je te godine osvojila titulu miss i pjevala je. Tada je on živio u Đenovi, pa je i imao pauzu o prvenstvu”, rekla je ona.

Također je i jednom rekla da bi se moglo reći da je slaba na fudbalere i da je fascinirana sa Zlatanom Ibrahimovićem, a evo i šta je rekla:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *