SkandaI u Kataru: Rampa za Amerikanca u majici sa duginim bojama - pošao ući na stadion, bunio se na tviteru, a onda mu se javili iz Katra (Foto)

SkandaI u Kataru: Rampa za Amerikanca u majici sa duginim bojama – pošao ući na stadion, bunio se na tviteru, a onda mu se javili iz Katra (Foto)

Poznato je da je krenulo svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru, a oko svega toga dolaze razne informacije kada su u pitanju navijači koji se žale na organizaciju i na probleme kada je u pitanju ulazak na stadion.

Obezbjeđenje njemu nije dalo da uđe zbog toga što je imao na sebi majicu duginih boja, a on je preko društvenih mreža objasnio situaciju u kojoj se nalazi, ali ipak njemu nije to pomoglo.

“Mene je obezbjeđenje odbilo pustiti na stadion na meč SAD – Vels gdje su mi rekli da moram promijeniti majicu”, rekao je on preko društvenih mreža.

Jedan od ljudi koji se oglasio na tu njegovu objvu je Najef bin Nahar koji je rekao: “Kao neko ko je iz Katara, ponosan sam na to što se dogodilo. Ja ne znam da li zapadnjaci shvataju da njihove vrijednosti nisu univerzalne i postoje druge kulture koje bi se trebale poštovati”, rekao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *