"Kada je plata moje majke bila 2 marke, ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka" Evo koji pjevač je pomogao Karleuši kada joj je bilo najg0re

“Kada je plata moje majke bila 2 marke, ovaj kralj od čovjeka mi je dao 500 maraka” Evo koji pjevač je pomogao Karleuši kada joj je bilo najg0re

Karleuša je jedna velika zvijezda, a prije par godina je ona ostala bez najvećeg oslonca u njenom životu i podrške, majke Divne. Ona je također bila poznata ličnosti i samim tim je njena majka bila veliki prijatelj sa raznim pozntim ličnostima, a jedan od njih je pjevač narodne muzike Jašar Ahmedovski.

Zanimljiva stvar koju je pjevačica rekla jeste da u vrijeme kada je bila tinejdžerka da je njena mama radila, ali da to ipak nije bilo dovoljno pa da joj je tada Jašar dao 500 tadašnjih maraka i to mu Jelena ipak nije nikada zaboravila.

Ona je rekla da su tada Jelena i njena majka teško živjele i da je ona jednom prilikom svirala pjesmu “Jagnje moje malo”, pa da je tada njoj Jašar dao 500 maraka.

Jašar je rekao da je njemu drago što je Jelena uspjela u svojoj karijeri, a da je on tada imao priliku da čuje kako Jelena svira flautu i da je stvarno lijepo svirala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *