Čekala je momka na aerodromu: Kada se okrenula, imala je šta i vidjeti - doživjela iznenađenje života, o 0vome nije mogla ni sanjati (Video))

Čekala je momka na aerodromu: Kada se okrenula, imala je šta i vidjeti – doživjela iznenađenje života, o 0vome nije mogla ni sanjati (Video))

Moramo da kažemo kako su ljubavi sve lijepe, ali postoje neke i tužne. Danas odnosimo jednu lijepu ljubavnu priču sa tokom baš onakvim kakav treba da ima jedan par. Oni su imali vzeu na daljinu kako saznajemo, uvijek su jedva čekali da vide jedno drugo, ona je otišla na aerodrom nije ni slutila šta e je dočekati kada dođe tamo.

Samo je imala jednu želju da vidi svog ovljenog, da ga zagli ali on je njoj napravi opravi spektakl ,nikad neće zaboraviti ovaj dan. On je donio odluku da je zaprosi, uradio je to tako jedinstveno, vjerujemo da ćete se složiti da je ovo jedan jako emotivan trenutak i da je ovaj video zasluženo privukao tolik0 pažnje širokoh narodih masa. Da li se slažete? Pogledajte video snimak koji smo za vas ostavili ispod teksta, ovo je jedna emotivna priča, pa onda donesite svoj su i u komentarima nam pišite kako vam se dopada:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *