Voditeljica slagalice u braku je sa ovim frajerom: Pogledajte kako izgleda, pravi macan (Foto)

Voditeljica slagalice u braku je sa ovim frajerom: Pogledajte kako izgleda, pravi macan (Foto)

Voditeljica Marija Veljković je u braku sa Milanom Milovanovićem od 2011. godine. Zajedno imaju troje djece. Milan je  arhitekta. Evo kako njen suprug izgleda:

Marija je rekla da kod njih nema ljubomore i da ne ograničavaju jedno drugo kada su izlasci u pitanju. On izađe bez pr0blema sa društvom, ona isto tako.  Njihov brak je skladan i nema mjesta za ljub0moru. Barem tako kažu.

Bonus ispovijest:

“Kolegica sa posla mi se počela nabacivati. Djevojka je atraktivna, pametna, duhovita, ali jednostavno je gledam samo kao kolegicu. U sretnoj sam vezi i ne namjeravam to uništiti.  Na početku sam bio iskren sa njom i rekao joj to.

Od tada se ponaša kao razmažena tinejdžerka. Pravi mi scene, zivka me( ne znam ni od koga je našla moj broj), piše poruke.  Ne mogu da shvatim da ima takvih ljudi. Kao da je postala opsjednuta sa mnom.  Rekao sam sve djevojci.

Srećom djevojka mi  je takva da je shvatila sve i da me razumije. Oboje smo razgovarali sa kolegicom i na kraju smo joj čak zaprijetili policijom. Sada se smirila, ponaša se kao da nisam tu. Sreća.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *