Baja krije ženu kao zmija noge: Rodila mu je dvoje djece, fatalna plavuša duplo mlađa od njega (Foto)

Baja krije ženu kao zmija noge: Rodila mu je dvoje djece, fatalna plavuša duplo mlađa od njega (Foto)

Baja krije ženu kao zmija noge, a evo ko je ona. Rodila mu dvoje djece, svi je dobro znate: Nedeljko Bajić Baja je jedan od najpopularnijih folkera.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, interesantno je da je svoju ženu upoznao na spotu  “Mokra do kože” 2013. godine. Tokom snimanja spota su sjevnule varnice, a  poslije su započeli vezu.

Njeno ime je Ivana i veoma je atraktivna. S njom pjevač ima dvoje djece, sina Marka i kćerku Milicu. Baja ne voli da porodicu eksponira u javnosti, tako da malo ko zna da mu je ona žena. Evo kako Ivana izgleda:

Bonus ispovijest: “Prije 3 godine sam spavala sa vjerenikom svoje sestre. Tada se nisam kajala zbog toga jer sam uvijek bila ljubomorna na nju. Ipak, poslije je počela da me izjeda krivica. Nisam joj to mogla reći.

Poslije nekog vremena sam se razboljela i bila mi je potrebna transplantacija bubrega. Sestra mi je bila donor. Spasila mi je život.  To je pogotovo dovelo do toga  da osjećam još veću krivicu. Više ne mogu da je gledam u oči, razmišljam da otputujem negdje daleko…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *