Kuma razvaIiIa na svadbi, pored nje niko u mladu nije gledao, sram0ta: U veoma prov0kativnoj haljnini počela da miješa - ali svi su gledali u samo jednu stvar (Video)

Kuma razvaIiIa na svadbi, pored nje niko u mladu nije gledao, sram0ta: U veoma prov0kativnoj haljnini počela da miješa – ali svi su gledali u samo jednu stvar (Video)

Moramo da kažemo kako svaka žena sigurno jedva čeka trenutak da se uda za ljubav svog života. Žene su vječiti romantičari, one žive za taj dan, a danas prenosimo jednu jako neugodnu situaciju koja se desila na jednoj svadbi. Kada idete kao djevojka na svadbu svi znamo da je jedno nepisano pravilo, nikada nemojte nositi ništa bijelo, jer na taj posebni dan samo mlada treba da bude u bijelom.

Danas kako vidite pišemo o jednoj kumi koja je svojm bijelom haljinom kao i plesom skretala toliku pažnju na sebe da su svi gledali samo u nju, kamere su bile okrenute prema njoj ne prema mladi. Da li je to smetalo mladi mi ne znamo, ali ovaj video snimak je dijeljen na društvenim mrežama uz slične komentare, kako ova kuma nije trebal ovako da se ponaša i da ukrade mladi njen dan:

Iznad teksta imate priliku da vidite kako je sve to izgledalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *