Zaboravili smo da se zet Zorice Brunclik se takmičio u Zvezdama Granda: Osvojio je drugo mjesto, a sada je otkrio zašto se povukao sa scene - za sve krivi samo nju

Zaboravili smo da se zet Zorice Brunclik se takmičio u Zvezdama Granda: Osvojio je drugo mjesto, a sada je otkrio zašto se povukao sa scene – za sve krivi samo nju

Zvezde Granda je jedno jako poznato takmičenje i svi koji su uspjeli da se istaknu u njemu imali su svoju tako zvanu životnu priliku da grade karijeru, danas pišemo o jednom mladiću koji je osvojio davne 2013. drugo mjesto, što nije naivno. On je pokazao koliko je talentovan, a pored izvanrednih vokalnih sposobnosti, svojom ljepotom je umio da šarmira svaku ženu.

Uvijek je dobio riječi hvale kako zbog pjevanja tako i zbog izgleda, a njegovo ime je Miloš Vujanović. On je kako piše u samom naslovu sada zet poznate i velike Zorice, njegovo srce je pored brojnih koje su ga željele osvojila njena unuka,  Zlata Aranđelović..

Miloš je rekao kako se povukao sa scene zbog svoje supruge, napravio je svoju mirnu luku ima nastupe koji su mu potrebni ali ne voli medijsku pažnju niti da se previše ističe. Oni su sretni u svemu što imaju i ne bi da dovodi svoju sreću nikada pod znak pitanja, a svjestan je šta estrada nosi sa sobom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *