“Potpisao ugovor iz inata" Sastao se sa Milicom i Željkom u tajnosti, pa otkrio detalje oko ulaska: Svi u š0ku zbog 0vog priznanja

“Potpisao ugovor iz inata” Sastao se sa Milicom i Željkom u tajnosti, pa otkrio detalje oko ulaska: Svi u š0ku zbog 0vog priznanja

Kako vidite po samom naslovu danas pišemo ponovo o jednom rijaliti programu koji već šestu godiu drži pažnju širokih narodnih masa. Ove godine je gledanost malo pala, ap su ubacili Filipa Cara da sve vrati na svoje i da napravi poneko Iudilo. Naime, danas pišemo o jednom učensiku koji je itekako bio primjećen i skrneuo pažnju na sebe, njegovo ime je Edo Fetić.

On je objasnio svima da je imao emotivni odnos sa Draganom M. također bivšom učesnicom rijaliti programa, i ona i on su bili u braku, ali su se nesmetano voljeli, onda kada su svi rekli da on ne treba už u rijaliti je iz inata ušoa, potpisao je tajno ugovor da nikome nije ni rekao.

Edo smatra da svaki mladi čovjek, ili čovjek koji se ne može nositi sa gomilom napada ne treba sebe pustiti unutra, nije jednostavno, mladim kaže da to nije nikakva promocija ukoliko ste imali neke greške u životu za koje možete unutra biti p0rušeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *