Sve se više priča da je pjevačica Biljana Jevtić u teškom zdravstven0m stanju- Pjevačica otkrila pravu istinu - 0vo niko nije očekivao (Foto)

Sve se više priča da je pjevačica Biljana Jevtić u teškom zdravstven0m stanju- Pjevačica otkrila pravu istinu – 0vo niko nije očekivao (Foto)

Pjevačica Biljana Jevtić je inače osoba koja se baš i ne pojavljuje toliko često u javnosti, a prije par mjeseci su se svi iznenadili kada su čuli da je Biljana veoma b0lesna.

Poslije svega toga se Biljana i oglasila pa je spomenula da je u tome periodu imala toliko posla da nije gledala ništa šta se dešava oko nje niti čitala bilo kakve vijesti. Osim toga je rekla da joj je sve postalo čudno i da se morala oglasiti kada su je prijatelji počeli zvati pa je pitali kako je i rekli joj da su čuli da je u kritičnom stanju.

“Šta ja da kažem na sve to. Napisali su kako sam ja u kritičn0m stanju, a ja zapravo bila na 0peraciji žuči prije 4 godine. Valjda je bilo važno da to ljudi samo vide, a ne da pročitaju do kraja”, objasnila je pjevačica pa spomenula da je svejesna u svome poslu da je to sasvim česta situacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *