0vakva se pojavila pred kamerama: Jelena Đoković frizurom iznenadiIa sve - Svi misle da se žena najboljeg tenisa treba više potruditi (Foto)

0vakva se pojavila pred kamerama: Jelena Đoković frizurom iznenadiIa sve – Svi misle da se žena najboljeg tenisa treba više potruditi (Foto)

Kada bi pitali ljude u Srbiji, dosta njih bi reklo da je Novak Đoković najbolji teniser u historiji toga sporta, a osim toga je više puta pokazao koliko je dobar u tenisu pa je opravdao sve te priče.

Upravo zbog toga što je on veoma poznat, svaki njegov korak se pomno prati, pa sve to njega često zna da dovede do kritika i prozivki. Njegova supruga Jelena je više puta dokazala da se ona dosta razlikuje od većine supruga poznatih i vrhunskih sportista pa ona živi svoj život po posebnoj filozofiji.

Često zna bude kritikovana Jelena, a ovoga puta je bila tema njena frizura tokom gostovanja u jednoj emisiji. Jelena je za tu priliku svezala punđu na dnu vrata, a svi oni koji su nju vidjeli u tome izdanju su joj rekli da bi trebala više voditi računa kakva se pojavljuje u javnosti.

Uvijek će biti takvih komentara jer su oni jedna veoma poznata porodica, a se i mnogim ljudima sviđa što je Jelena uvijek njegovala prirodan izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *