Prva dama Srbije svojim šarmom osvojila Pariz: Tamara Vučić sa Anom Brnabić u gradu svjetlosti - Svi komentarišu u čemu se pojavila (Foto)

Prva dama Srbije svojim šarmom osvojila Pariz: Tamara Vučić sa Anom Brnabić u gradu svjetlosti – Svi komentarišu u čemu se pojavila (Foto)

Aleksandar Vučić je veoma poznat političar, a pored toga veoma često u centar pažnje dođe i njegova supruga Tamara. Njegova supruga pokušava pomoći njemu koliko god je to moguće, pa je ovih dana ona sa premijerkom Srbije Anom Brnabić otišla u Pariz povodom kandidature grada Beograda za međunarodnu izložbu koja će se održati 2027. godine.

Sljedeće godine će i da se odlučuje ko će da bude predstavnik ove prestižne manisfestacije, pa je Tamara na dostojanstven način predstavljala Srbiju.

Mnogima je već na prvi pogled ostao primjetan njen stajling koji se do sada pokazao više puta kao besprijekoran, dok je ona ovoga puta imala neobičnu haljinu koja je bila u plavo crnoj kombinaciji. Mnogi su se također zapitali da li Tamara angažuje neke stiliste ili ona ima veoma dobar ukus za izbor odjevnih predmeta i to za svaku priliku. Više puta je to i dokazala pa su se ljudi počeli pitati da li ona ima stilistu ili je stvarno sve to njeno djelo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *