0vo je krio sve do danas: Zdravko Čoliću uspješno sakrio veliku ljubav prema poznatoj hrvatskoj pjevačici - Pojavila mu se u spotu, a niko nije znao pozadinu njihovog 0dnosa (Foto)

0vo je krio sve do danas: Zdravko Čoliću uspješno sakrio veliku ljubav prema poznatoj hrvatskoj pjevačici – Pojavila mu se u spotu, a niko nije znao pozadinu njihovog 0dnosa (Foto)

Legendarni pjevač Zdravko Čolić je tokom osamdesetih godina važio za velikog zavodnika, a jedno ime je tada iskakalo posebno, a to je pjevačica Doris Dragović, nakon čega je došlo i mnogo priča.

Mnogo priča je podstakla i činjenica da se pojavila u njegovom spotu za pjesmu “Ti možeš sve, al jedno ne”, pa su mnogi i posumnjali da njihova saradnja nije bila slučajna.

Mnogo godina kasnije je Čola i sam otkrio šta se sve sakrivalo iza tih priča: “Nedavno smo se Doris i ja sreli na zagrebačkoj televiziji pa mi je ona u šali rekla: “Ja sam Ruška, sjećaš se”. Bila je Ruška u istoimenom spotu i tada je pjevala u splitskoj grupi “More”, a bila je veoma zg0dna i malo smo flertali i bilo mi je slatko, a žao mi je što je većina toga materijala izgubljen”, rekao je pjevač, a i Doris Dragović je poslije otišla u drugim pravcima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *