Udata za šeika teškog 2 miIijarde doIara: Jelena Bin Drai prije godinu se zaklela na jednu stvar, a zbog orIova i Srbije sve prekršila - skupo će je to k0štati

Udata za šeika teškog 2 miIijarde doIara: Jelena Bin Drai prije godinu se zaklela na jednu stvar, a zbog orIova i Srbije sve prekršila – skupo će je to k0štati

Moramo da kažemo kako je ona svima poznata, ona je bila manekenka, ali se odavno ne bavi tim poslom. Kako vidite po samom naslovu danas pišemo o Jelni Bin Drei koja se 203 godine upoznala sa šeikom Saidom, a poslije nekoliko godina, tačnije 2008 godine su sklopili brak.

To je bila i ostala velika ljubav a nakon svih godina ljubavi kao plod iste su dobili četvero djece. Ona je 2021. prošle godine rekla kako se povlači sa društvenih mreža, jer nema vremena, kako želi da se posveti svojoj porodici i djeci. Međutim ona je otišla da gleda svjetsko prvenstvo i pokazila je zbog Srbije svoje obećanje, podijelila je jednu sliku koju je objavio kako vidite ispod ove slike Nikola:

Moramo da kažemo kako se spekulisalo da se ona udala zbog novca, ali to nije istina, ona je zaposlena i radi i više nego bi trebala. Njen dragi je jako bogat njegovo bogatstvo se procijenilo na preko 2 miIijarde doIara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *