Svadba za 1. maj: Aleksandra je bila najljepša mlada - Nije čudo da je Čola odabrao baš nju - PogIedajte kako je izgledalo vjenčanje Zdravka Čolića (Foto)

Svadba za 1. maj: Aleksandra je bila najljepša mlada – Nije čudo da je Čola odabrao baš nju – PogIedajte kako je izgledalo vjenčanje Zdravka Čolića (Foto)

Zdravko Čolić je inače pjevač koji je poznat svima nama sa naših prostora, a uvijek je važio i za velikog zavodnika. Mnoge ljude je iznenadio kada se oženio kasno jer su mislili da se onnikada neće ženiti i bilo je to prije dvije decenije kada se oženio sa Aleksandrom koju je upoznao na ljetovanju u Makarskoj.

U to vrijeme je ona studirala u Beogradu, a sve to je trajalo godinama. Njegova supruga Aleksandra se nije nikada voljela eksponirati u javnosti i ona je inače profesorica u jednoj beogradskoj srednjoj školi, te se posvetila porodici i svome poslu.

Zdravko je jednom prilikom rekao da najviše kod nje cijeni njihovu ljubav, poštovanje i da je to najbitnije kod njih. Zdravko je rekao da su se oni vjenčali za 1. maj, a mnogi koji su bili na tome vjenčanju uopšte nisu znali šta se sprema, te da je njemu taj dan ostao jedan od najdražih u sjećanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *