I kamen bi propIakao: Poslije dužeg vremena oglasio se Nenad Periš pred polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Argentine - Napisao samo 2 riječi od koje suze idu

I kamen bi propIakao: Poslije dužeg vremena oglasio se Nenad Periš pred polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Argentine – Napisao samo 2 riječi od koje suze idu

Sigurni smo da se mnogi još uvijek sjećaju slučaja nestal0g mladića Mateja Periša i svega toga kako je ta istraga bila ispraćena. Tada je i Matejev otac Nenad došao u Beograd pa je bio cijelo vrijeme u kontaktu sa p0licijom.

Poslije dužeg vremena je Nenad Periš odlučio da se oglasi preko društvenih mreža i to je bilo pred sami početak fudbalskog meča, polufinalne utakmice na Svjetskom prvenstvu između Hrvatske i Argentine, pa je imao veoma emotivnu poruku.

“Skupa smo”, napisao je kratko Nenad Periš uz emotikon srca ispod te fotografije na kojoj se vidi da su njih dvojica bili na utakmici i nosili dresove hrvatske reprezentacije, a zbog toga je mnoge ljude ove natjeral0 suze na 0či, pa je bilo mnogo reakcija i komentara podrške, ali i razumijevanja.

Zaista se moglo vidjeti da su Nenad i Matej bili u veoma dobrim odnosima i da su se jako voljeli, te da Nenadu i dalje jako fali njegov sin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *