0vo nikako ne smijete da kupujete kod Kineza: Mislite da ste tako uštedjeli, a nista ni svjesni šta radite svome zdravIju

0vo nikako ne smijete da kupujete kod Kineza: Mislite da ste tako uštedjeli, a nista ni svjesni šta radite svome zdravIju

U kineskim prodavnicama možemo da naiđemo na zanimljive stvari, ali postoje i neke stvari koje nipošto ne bi trebali kupovati tamo. Stručnjaci su upozorili sve osobe koje nose naočale za vid da ih nikako ne bi trebali uzimati kod Kineza, a spisak razloga za to je zaista veliki.

Vi hoćete sa kupovinom jeftinih naočala da uštedite novac, ali na takav način ćete vi da pogoršate vaš vid i zdravlje, pa sve to će vas zapravo skuplje koštati.

Doktori naglašavaju da je posebno važan kvalitet korektivne plastike i stakala, a njihov loš kvalitet će vašem vidu da donese samo više štete nego koristi.

Nošenje neadekvatnih naočala dovodi do treperenja pred očima, zamagljenog vida, umora očiju, suzenja pri radu i glav0bolje, a sve to neće nikako biti dobro za vaše zdravlje i zbog toga bi bilo najbolje kada bi odmah zaboravili da se uopšte mogu kupiti naočale u takvim radnjama i da takve stvari kupite u specijalizovanim radnjama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *